Εκδηλώσεις

Περιγραφή φιλοξενίας των Αθλητών των Special Olympics στα Καμένα Βούρλα

Εικόνα site_admin

Share: 

Ημερομηνία: 

Δευ, 20/06/2011 - 10:00 έως Τρί, 21/06/2011 - 09:45

Διοργανωτής: 

Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

    Ο Δήμος μας είχε την χαρά να φιλοξενήσει από 20 ως 24 Ιουνίου τις ομάδες της Ονδούρας και των νησιών Άγιος Χριστόφορος και Νέιβις της Καραϊβικής. Τα συνολικά 40 άτομα των ομάδων που θα συμμετέχουν στους Special Olympics, πέρασαν ένα ευχάριστο τετραήμερο γνωρίζοντας τον τόπο μας, την φιλοξενία μας, την ιστορία και τις παραδόσεις μας.

    Παρακολούθησαν βραδιές με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, χορωδιακό φεστιβάλ με τη συμμετοχή των χορωδιών Αταλάντης, Στυλίδας, Καμένων Βούρλων και ξεναγήθηκαν στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών. Τέλος την ημέρα της αναχώρησης φυτεύθηκε από μία ελιά για κάθε αποστολή προς ανάμνηση της φιλοξενίας και έγινε ανταλλαγή ενθυμίων.

    Ο Δήμος θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του συλλόγου Ξενοδόχων κ. Ηλιόπουλο και το ξενοδοχείο Γαλήνη για την φιλοξενία, τον Όμιλο Παράδοσης Λαογραφίας για τις εκδηλώσεις και τους εθελοντές δημότες που βρίσκονταν συνεχώς δίπλα στους αθλητές.

 ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon Φιλοξενίας.doc24 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr