Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πορεία της εξέλιξης των Έργων και Μελετών του Δήμου

Εικόνα site_admin

Share: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πορεία της εξέλιξης των Έργων και Μελετών του Δήμου

  1. Έχει αποσταλεί πρόσκληση για την υπογραφή σύμβασης στον ανάδοχο του έργου ΄΄ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ΄΄ και η σχετική σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί εντός του 1ου δεκαημέρου Οκτωβρίου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και από ίδιους πόρους.
  2. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των ακτών όλου του Δήμου.
  3.  Ολοκληρώθηκε η αποκομιδή απορριμμάτων από ιδιωτική εταιρεία κατόπιν δημοπρασίας για το χρονικό διάστημα 15/6 εως 15/9 και για τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.
  4. Δημοπρατήθηκε η ΄΄ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ΄΄ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και κατόπιν της υποβολής ένστασης θα διεξαχθεί εκ νέου η δημοπρασία εντός του Νοεμβρίου.
  5. Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα της Γερασίμου Βασιλειάδη.
  6. Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση η νέα ιαματική πισίνα εμβαδού 150m2 στις καλλυντικές πηγές και διαστρώθηκαν στην οδό σύνδεσης με αυτή τα προϊόντα της αποξήλωσης της ασφάλτου από τη Γερασίμου Βασιλειάδη.
  7. Αναμένεται η υπογραφή σύμβασης του έργου: ΄΄ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΝΗΜΙΣ΄΄
  8. Δημοπρατήθηκε η ΄΄ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΔΥΜΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΚΟΜΝΗΝΑ΄΄ και κατόπιν του ελέγχου του σχετικού φακέλου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας θα υπογραφεί η σύμβαση.
  9. Δημοπρατήθηκε η ΄΄ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ΄΄ και βρίσκεται σε στάδιο αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών.

10.  Έχει προγραμματιστεί για τις 30/10/2012 η δημοπράτηση του έργου ΄΄Kατασκευή των εσωτερικών δικτύων συλλογής των λυμάτων του οικισμού Μώλου και του εξωτερικού δικτύου μεταφοράς των λυμάτων μέχρι τη θέση της ΕΕΛ΄΄ προϋπολογισμού 5.489.000,00€ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

11.  Πραγματοποιήθηκαν δενδροφυτεύσεις σε χώρο ανάπλασης της Τ.Κ. Αγίας Τριάδας και στην ανατολική είσοδο των Καμένων Βούρλων.

12.  Εκπονείται η ΄΄ΜΕΛΕΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ΄΄ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

13.  Εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφεί σύμβαση για «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΕΛ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ» ,με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

14.   Ολοκληρώθηκε η μελέτη για ΄΄ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΕΝΑΣ΄΄ και σύντομα θα δημοπρατηθεί η εκτέλεση του έργου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο deltio_typoy_21_9_2012.docx13.8 KB
Αρχείο fakelos.rar2.6 MB
Αρχείο fakelos1.rar2.18 MB
Αρχείο fakelos2.rar2.11 MB
Αρχείο fakelos3.rar2.42 MB
Αρχείο imag0055.rar1.23 MB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness