Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED στις σχολικές μονάδες του Δήμου Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τρί, 12/09/2023 - 00:00 έως 23:45

Η σύμβαση για προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED υπεγράφη στο Δημαρχείο Καμένων Βούρλων, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ του Δημάρχου, Γιάννη Συκιώτη, και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, Νίκου Γεωργακόπουλου.

Το συνολικό συμβατικό τίμημα της σύμβασης ανέρχεται στα 365.401,96 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η σύμβαση αφορά στο 1ο Τμήμα του Υποέργου 2: «Παρεμβάσεις σε δημοτικά (σχολικά κτίρια για εξοικονόμηση ενέργειας και αποκατάσταση λειτουργικότητας» της Πράξης «Συντήρηση και επισκευή δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων καθώς και διασφάλιση της πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλίες του Δήμου Καμένων Βούρλων».

Με τη σύμβαση προβλέπεται η προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED – φωτοδιόδων με αυτοματισμούς σε αντικατάσταση όλων των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων που φέρουν λαμπτήρες φθορισμού, γραμμικού ή άλλου τύπου, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων κατόπιν διεξαγωγής φωτοτεχνικής μελέτης καθώς και σε διαδρόμους, εξώστες, κλιμακοστάσια, W.C., λεβητοστάσια, αποθήκες, προβολείς.

Τα φωτιστικά τεχνολογίας LED επιτυγχάνουν τον απαραίτητο φωτισμό με αρκετά μικρότερη εγκατεστημένη ισχύ και συνεπακόλουθα κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, στους κυριότερους χώρους των σχολείων, όπως αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία καθηγητών, η παρέμβαση περιλαμβάνει την τοποθέτηση ιδίου τύπου φωτιστικών με ενσωματωμένο αισθητήρα φωτισμού, οι οποίοι θα ρυθμίζουν την ένταση φωτισμού βάσει του διαθέσιμου φυσικού φωτισμού για περαιτέρω εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Ανάλογα θα αντικατασταθούν φωτιστικά οροφής εξωστών, W.C., προβολείς κλπ.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness