Ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών ύδρευσης

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων ξεκίνησε τη συνεργασία του με τα Διατραπεζικά Συστήματα ΔΙΑΣ και την Τράπεζα Πειραιώς και σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλείτε το λογαριασμό ύδρευσης όχι μόνο στο Ταμείο του Δήμου αλλά και Διατραπεζικά, μέσω της Τράπεζας που συνεργάζεστε.

Για την πραγματοποίηση των εν λόγω πληρωμών εσείς το μόνο που θα χρειάζεστε κάθε φορά είναι τον αντίστοιχο κωδικό, τον οποίο θα πληροφορείστε από τον αναλυτικό λογαριασμό Υδρευσης. Πιο συγκεκριμένα, στο λογαριασμό σας θα βρίσκετε τον Κωδικό Πληρωμής Τράπεζας τον οποίο και θα χρησιμοποιείτε ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που η Τράπεζα σας προσφέρει:

  • στα κάποιο από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας σας
  • ή μέσω εναλλακτικών δικτύων Internet Banking, Phone Banking

Ειδικότερα οε ό,τι αφορά στις εξοφλήσεις λογαριασμών διατραπεζικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι θα μπορούν να πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

 

Ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών ύδρευσης

A/A

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΛΗΡΩΜΗ
ΚΑΤ/ΜΑ

ΠΛΗΡΩΜΗ
INTERNET
BANKING

ΠΛΗΡΩΜΗ
PHONE
BANKING

1ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (*)x
xx
2
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑx
x
x
3
ALPHA BANK
x
x
4
ΕUROBANK
x
x
x
5
HSBC BANK
x

6
ATTICA BANKx
x

7ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑx
x

8ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝx
x

9ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥx
x

10ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣx
x

11ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝx
x

12ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣx


13ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΟΥx


14ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣx


15ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΡΑΜΑΣx


(*) Επιπρόσθετη διαδικασία πληρωμής μέσω της ιστοσελίδας www.easypay.gr . Με χρέωση λογαριασμού & πιστωτική κάρτα Ομίλου.

Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

  1. Η εξόφληση πρέπει να γίνεται εμπρόθεσμα, μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης του λογαριασμού η εξοφλήση γίνεται ΜΟΝΟ στα ταμεία του Δήμου
  2. Η δυνατότητα εξόφλησης στις Τράπεζες γίνεται για το ποσό οφειλής της τρέχουσας περιόδου + τυχόν προηγούμενες οφειλές (χωρίς τις προσαυξήσεις)
  3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνετε στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού σας, καθώς μετά το πέρας αυτής, θα επιβαρύνεστε με προσαύξηση 1% ανά μήνα

 

Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόησή σας για οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να προκύψουν, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα εξόφλησης των λογαριασμών στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr