Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο πληροφόρησης. Περιέχεται όλη η πληροφορία που αφορά σε δραστηριότητες, αποφάσεις και τα αρχεία που συνοδεύουν τα γεγονότα αυτά και δίνει στον πολίτη τη δυνατότητα να έχει άμεση και πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε ότι πληροφορίες χρειάζεστε για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του Δήμου Καμένων Βούρλων, την έκδοση επίσημων βεβαιώσεων, αιτήσεων και κατάθεση δικαιολογητικών, την συμμετοχή σε δραστηριότητες πολιτιστικού περιεχομένου, και την εξυπηρέτηση όποιου άλλου ζητήματος σας απασχολεί και περιλαμβάνεται στη δικαιοδοσία του Δήμου.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας επίσημα έντυπα, να τα συμπληρώσετε, είτε ηλεκτρονικά, πριν την εκτύπωση, είτε με το χέρι εκ των υστέρων και να τα καταθέσετε στην ανάλογη υπηρεσία. Στις ιστοσελίδες που ακολουθούν θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε υπηρεσίας  έτσι ώστε να διευκολύνεται η εξυπηρέτηση σας.

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
 

Δημοτολόγιο

Ληξιαρχείο

Μητρώο Αρρένων

Πολιτικοί Γάμοι

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr