Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αύριο Παρασκευή 25.10.24 και διακοπή υδροδότησης στη Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου

Εικόνα site_admin
Πέμ, 24/10/2024 - 14:30

Αύριο Παρασκευή 25.10.24, λόγω εκτέλεσης εργασιών από τον ΔΕΔΔΗΕ για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροδότησης, θα πραγματοποιηθούν  προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις κάτωθι περιοχές του Δήμου:

  • Καρυά, ποιμνιοστάσιο Γκολφομήτσου ,  Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, οικισμός Σκουφή,  Καμένα Βούρλα πάνω από την παλιά Εθνική οδό, ξενοδοχείο Γαλήνη Καμένων Βούρλων , περιοχή Ζυρίχη, Ασπρονέρι, Λ.Ο.Κ, οικισμός Πάτερα, οικίες πλησίον Λεβέντη, Άγιος Κωνσταντίνος (από την ανηφόρα Γκατζούνη και προς τη πλατεία), Λογγός, Κάλαμος, εργοστάσιο NUTRIA από ώρα 08:00π.μ. έως 08:30π.μ. και από τις 14:30μ.μ. έως τις 15:00μ.μ. 
  • εξοχικές κατοικίες πάνω από περιοχή Λεβέντη, Άγιος Κωνσταντίνος πλησίον μπαρ «Cokatlan», Αντλιοστάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, ανηφόρα Γκατζούνη προς βουνό, ταβέρνα Πλατάνια, Νέα Άγναντη, Κ1 Σήραγγες Νέας οδού, Διχαλόρεμα, το χωριό Άγναντη , αρδευτικά και φωτοβολταϊκά από τις 08:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

Εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου θα προκληθεί διακοπή υδροδότησης. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μεριμνήσουν για αποθήκευση νερού για τις απαραίτητες χρήσεις. Η πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μετά την επαναφορά της ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr