Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ο Γιώργος Ανάγνου στον «LAMIA POLIS» για την «1η Γιορτή Τσιγαρίθρας»

Εικόνα sfetsasp
Τρί, 27/12/2022 - 00:00 έως 23:45

Καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε πλατεία» του «LAMIA POLIS» με την Άννα Μπαμπέτα ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων, Γιώργος Ανάγνου, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί, ο οποίος μίλησε για την «1η Γιορτή Τσιγαρίθρας», που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καμένων Βούρλων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καρυάς «Η Αγία Τριάδα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νεανικός Παλμός», ο Ναυτικός Όμιλος Αγίου Κωνσταντίνου, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου «Ενάλιος Δαφνούντας», ο Όμιλος Λαογραφίας και Παράδοσης Καμένων Βούρλων και ο Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:00, στο τουριστικό περίπτερο στην παραλία Καμένων Βούρλων. για να περάσουμε μια μέρα γεμάτη χαρά, χορό και φυσικά φαγητό, καθώς στους παρευρισκομένους θα προσφερθεί χωριάτικο λουκάνικο και κρασί! Εκπλήξεις περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους με τον Άγιο Βασίλη να τους μοιράζει δώρα, τον ανιματέρ και τη ζωγραφική προσώπου!

Πατήστε εδώ για να ακούσετε τη συνέντευξη.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr