Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια στον Δήμο Παλαμά

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τετ, 20/09/2023 - 00:00 έως 23:45

Την ευαισθησία, τον ανθρωπισμό και τον σεβασμό τους στις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, έδειξαν για μια ακόμη φορά οι πολίτες του Δήμου Καμένων Βούρλων, οι οποίοι συγκέντρωσαν -με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Γιάννη Συκιώτη- είδη πρώτης ανάγκης για τα νοικοκυριά των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, η ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε στον Δήμο Παλαμά. Την αποστολή συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος, Λεωνίδας Πενταλιός, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Οι κάτοικοι του Δήμου Καμένων Βούρλων έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στις πληγείσες περιοχές του Νομού Καρδίτσας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παλαμά. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται σε λίγα λεπτά μπροστά στα μάτια τους. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και να επιστρέψουν σύντομα στην κανονικότητα και την καθημερινότητά τους».

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr