Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 13.7.2016

Εικόνα news_admin
Παρ, 08/07/2016 - 15:00 έως Σάβ, 09/07/2016 - 14:45

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης

 

 

Παρακαλείσθε την Τετάρτη  13 Ιουλίου 2016 και ώρα 13.30 μ.μ., όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής),  για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση Καρπουζλή Εμμανουήλ)
  2. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου (αγωγή  σύμπραξης μελετητικών γραφείων  «Μαρκαντωνάτος Παν.- «Γ. Παπαδόπουλος- Π. Αργυρός και ΣΙΑ Ε.Ε.- δ.τ. MELCON ENGINEERING Ε.Ε.» -Σαριδάκης Νικ.- Τυπάδης Γρ. – Ζερβός Ελ. – Σαρόγλου Χαρ. – Χατζηζαφειρίου Αγγ.- Λιτού Ευαγ.»)
  3. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου (για διενέργεια  έρευνας στο Υποθηκοφυλακείο Μώλου σε σχέση με την υπόθεση Καραΐσκου Γιαννούλας)
  4. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου (γνωμοδότηση σε σχέση με την αριθμ. 8/2015 απόφαση  Διοικητικού Πρωτοδικείου Λαμίας περί ρυμοτομικού σχεδίου Καμένων Βούρλων)
  5. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Β΄ τριμήνου 2016
  6. Αναχρηματοδότηση δανείων  του Δήμου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
  7. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων, αναμόρφωση  και τροποποίηση του προϋπολογισμού, του ετησίου σχεδίου δράσης έτους και του τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2016
  8. Ανατροπή Κ.Α.
  9. Ψήφιση πίστωσης  για αμοιβή δικηγόρου για την υπόθεση Γουλιώτη στο Δ/κό Πρωτοδικείο  σύμφωνα με την 16/323/2016 Α.Ο.Ε.

10. Ψήφιση πίστωσης για αμοιβή δικηγόρου

11. Ψήφιση πίστωσης για εκτυπώσεις ημερήσιου δελτίου αυτοκινήτων, αυτοκόλλητων για κάδους, έγχρωμων σχεδίων κ.λ.π.

12. Ψήφιση πίστωσης για προμήθεια υποχλωρώδους  νατρίου 12%

13. Ψήφιση πίστωσης  για προμήθεια  εκτοξευτήρα γραν. περ/κο 90 R23-30cm

14. Ψήφιση πίστωσης ομπρελών και αποδυτηρίων λουομένων

15. Ψήφιση πίστωσης για προμήθεια υλικών  δικτύων ύδρευσης άρδευσης ΔΕ Αγίου Κων/νου

16. Ψήφιση πίστωσης για προμήθεια υλικών  δικτύων ύδρευσης άρδευσης ΔΕ Αγίου Κων/νου

17. Ψήφιση πίστωσης για προμήθεια χρωμάτων μικροεργαλείων και αναλωσίμων γενικά ΔΕ Μώλου

18. Επιλογή αναδόχου για τη σύνταξη της μελέτης με τίτλο ««ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», (Τοπογραφική  Μελέτη)

19. Επιλογή αναδόχου για τη σύνταξη της μελέτης με τίτλο ««ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», (Στατική   Μελέτη)

20. Επιλογή αναδόχου για τη σύνταξη της μελέτης με τίτλο ««ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», (Ειδική Αρχιτεκτονική Μελέτη)

21. Επιλογή αναδόχου για τη σύνταξη της μελέτης με τίτλο ««ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», (Μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

22. Τρόπος εκτέλεσης της μελέτης με τίτλο ««ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», (Αρχιτεκτονική  Μελέτη)

 

 

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 Συκιώτης Ιωάννης

Σχετικά Αρχεία

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr