Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Σε εξέλιξη οι εργασίες εγκατάστασης νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED στις σχολικές μονάδες του Δήμου Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Παρ, 13/10/2023 - 00:00 έως 23:45

Σε εξέλιξη είναι η προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, μετά τη σύμβαση που υπεγράφη τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι με τη σύμβαση προβλέπεται η προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED – φωτοδιόδων με αυτοματισμούς σε αντικατάσταση όλων των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων που φέρουν λαμπτήρες φθορισμού, γραμμικού ή άλλου τύπου, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων κατόπιν διεξαγωγής φωτοτεχνικής μελέτης καθώς και σε διαδρόμους, εξώστες, κλιμακοστάσια, W.C., λεβητοστάσια, αποθήκες, προβολείς.

Τα φωτιστικά τεχνολογίας LED επιτυγχάνουν τον απαραίτητο φωτισμό με αρκετά μικρότερη εγκατεστημένη ισχύ και συνεπώς κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, στους κυριότερους χώρους των σχολείων, όπως αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία καθηγητών, η παρέμβαση περιλαμβάνει την τοποθέτηση ιδίου τύπου φωτιστικών με ενσωματωμένο αισθητήρα φωτισμού, οι οποίοι θα ρυθμίζουν την ένταση φωτισμού βάσει του διαθέσιμου φυσικού φωτισμού για περαιτέρω εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Ανάλογα αντικαθίστανται φωτιστικά οροφής εξωστών, W.C., προβολείς κλπ.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness