Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ανοιχτή ενημέρωση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων στον Μώλο

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τρί, 22/08/2023 - 00:00 έως 23:45

Τον κύκλο των ανοιχτών ενημερώσεων με τους πολίτες συνέχισε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 στο Δημοτικό Κατάστημα Μώλου, παρουσία των Αντιδημάρχων, κ.κ. Δημητρίου Κριτσόβα, Νικολάου Μπατσογιάννη, Νικολάου Παπαγρηγορίου και Λεωνίδα Πενταλιού.

Ο κ. Συκιώτης πραγματοποίησε ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας, όπως η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, οι ιδιωτικές συνδέσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, ο αγωγός ομβρίων υδάτων, η αναβάθμιση έξι παιδικών χαρών, η μεταφορά του αγροτικού ιατρείου, η υδροδότηση στον Άγιο Χαράλαμπο, η δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού, η πλήρης αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, η αύξηση των δρομολογίων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, η αναβάθμιση των ΚΕΠ και η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Μώλου.

Παράλληλα, άκουσε τις απόψεις των πολιτών και απάντησε στα ερωτήματα που έθεσαν.

Το «παρών» στην ανοιχτή ενημέρωση έδωσαν ακόμη οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αγίας Τριάδας, Ανάβρας και Μώλου κ.κ. Βασίλειος Μπάκας, Ευθύμιος Μαντανίκας και Γεώργιος Παταργιάς αντίστοιχα, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο κ. Γεώργιος Ιωάννου από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μώλου, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr