Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εικόνα site_admin

Share: 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Καμένα Βούρλα από το Δήμο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου την Κυριακή, 30-12-2012, στην έδρα του Δήμου Καμένα Βούρλα και στο Ξενοδοχείο «ΓΑΛΗΝΗ», η προγραμματισμένη εκδήλωση απονομής τιμητικών βραβείων στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα το 2012, καθώς και στους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς του Δήμου για την προσφορά τους στην εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης και Ηγούμενος της Μονής Μεταμόρφωσης του Σωτήρος κ. Χριστόφορος, ο Αντιπεριφερειάρχης κύριοι Μπέτσιος Νικόλαος  και Ψαθάς Ευάγγελος, καθώς και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα επικράτησε κλίμα συγκίνησης, χαράς και ενθουσιασμού.

Μετά τη σύντομη και μεστή περιεχομένου ομιλία του κ. Δημάρχου, κατά τη διαδικασία απονομής των τιμητικών βραβείων και άλλοι ομιλητές απηύθυναν τον χαιρετισμό τους, συγκλόνισαν και συγκίνησαν όμως το ακροατήριο με τις παρεμβάσεις τους ο Ηγούμενος κ. Χριστόφορος και οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί Τσιτσιρίγκος Αθανάσιος, Αγγελάκος Παναγιώτης και Σιακαβέλας Δημήτριος, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτόγνωρη αυτή εκδήλωση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκε στους παρευρεθέντες καφές, γλυκό και ποτό.

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο _deltio.docx12.65 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr