Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ εντάχθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 η δράση, με την οποία εξασφαλίστηκαν 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιηθούν δύο σημαντικά έργα στον Δήμο Καμένων Βούρλων. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και Σταθμός

Εικόνα site_admin

Share: 

Πέμ, 30/06/2022 - 09:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

1,3 εκατομμύρια ευρώ για δύο σημαντικά έργα στον Δήμο Καμένων Βούρλων

 

Στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ εντάχθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 η δράση, με την οποία εξασφαλίστηκαν 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιηθούν δύο σημαντικά έργα στον Δήμο Καμένων Βούρλων. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και Σταθμός Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Προβλέπεται η αγορά γης, η κατασκευή και ο εξοπλισμός των δύο σταθμών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μεταφόρτωσης των σύμμεικτων απορριμμάτων του Δήμου Καμένων Βούρλων με τελικό χώρο διάθεσης τον ΧΥΤΑ Λαμίας και -μελλοντικά- τη ΜΕΑ ή το ΚΔΑΥ Λαμίας.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Μετά από αγώνα τριών ετών ήρθε η ώρα να χρηματοδοτηθεί, μέσω του ΥΜΕΠΕΡΑΑ, η κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και του Σταθμού Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών. Πρόκειται για δύο ακόμη μεγάλα έργα για τον Δήμο Καμένων Βούρλων, που υλοποιείται μετά από προσπάθεια ετών με τη Διαχειριστική Αρχή Π.Στ.Ε. και πρόταση που κατατέθηκε από τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας. Άμεσα πλέον θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός από τον αρμόδιο φορέα, τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας.

» Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, τον Περιφερειάρχη, κ. Φάνη Σπανό, τον Γενικό Διευθυντή Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας, κ. Χαράλαμπο Τσοκανή, και τον Πρόεδρο Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας, κ. Ευθύμιο Καραΐσκο».

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr