Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Εγκαθίσταται δίκτυο δωρεάν wifi ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο στον Δήμο Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Παρ, 13/10/2023 - 00:00 έως 23:45

Δωρεάν δίκτυο wifi ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο εγκαθίσταται στον Δήμο Καμένων Βούρλων, στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο», μετά το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη με τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο Δήμος, αφού ενημέρωσε το Υπουργείο για τα προεγκεκριμένα σημεία, θα προχωρήσει σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση και λειτουργία εξοπλισμού ασύρματης πρόσβασης, καθώς και τη δέσμευση για παροχή ρεύματος και σύνδεσης στο διαδίκτυο (ταχύτητας τουλάχιστον 100Mbps ή αν αυτό δεν είναι τεχνικά εφικτό, της μέγιστης διαθέσιμης ταχύτητας στην περιοχή) για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Πρόκειται για ένα οριζόντιο έργο εγκατάστασης δεκατεσσάρων επιπλέον σημείων στο ήδη υπάρχον δίκτυο ασύρματης πρόσβασης. Θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του κάθε χωριού, όπως και σε σημεία με μεγάλη τουριστική κίνηση, όπως η συνέχιση του παραλιακού μετώπου Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr