Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Επίσκεψη Φώτη Σερέτη, Ανδρέα Κολοκυθά, Ιωάννη Συκιώτη και Ιωάννη Σωσώνη στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Πέμ, 14/07/2022 - 00:00 έως 23:45

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων πραγματοποίησαν την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Σωσώνης, στο πλαίσιο επιθεώρησης της λειτουργίας του, δύο χρόνια μετά τα εγκαίνια του Ιδρύματος.

Τους κ.κ. Σερέτη, Κολοκυθά, Συκιώτη και Σωσώνη ξενάγησε στους χώρους του Κέντρου Υγείας ο Διευθυντής, κ. Δημήτρης Δημητρέλος, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας που λειτουργεί εδώ και μέρες με την αρωγή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε επίσης την επανέναρξη του Ορθοπεδικού Ιατρείου, με την επίσκεψη Ορθοπεδικού μία φορά την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας στέλνει ήδη Ογκολόγο, Γυναικολόγο, ενώ αναμένεται και Ψυχίατρος.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr