Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Κώστας Καραφώτης και Ζωή Παπαδοπούλου την Παρασκευή (25/8) στον Άγιο Κωνσταντίνο!

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τρί, 22/08/2023 - 00:00 έως 23:45

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας λαϊκό ερμηνευτή, Στέλιο Καζαντζίδη, θα παρουσιάσουν ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου, την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 στις 21:30 στην κεντρική πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Θα απολαύσουμε τα αλησμόνητα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, που αγαπήθηκαν φανατικά και τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται από γενιές και γενιές Ελλήνων.

Ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου επιλέγουν τις μεγάλες του επιτυχίες όπως: «Το αγριολούλουδο», «Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει», «Η ζωή μου όλη», «Γυάλινος κόσμος», «Δεν θα ξαναγαπήσω», «Άσπρο πουκάμισο φορώ», «Της γερακίνας γιος», «Το θολωμένο μου μυαλό», «Αλλοτινές μου εποχές», «Υπάρχω», «Τα δάχτυλα», «Βραδιάζει», «Το τελευταίο βράδυ μου», τιμώντας με τον τρόπο τους τον σπουδαίο αυτόν λαϊκό τραγουδιστή.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness