Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Με επισημότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Άγιο Κωνσταντίνο

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Σάβ, 28/10/2023 - 00:00 έως 23:45

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Άγιο Κωνσταντίνο, παρουσία των αρχών του τόπου και κατοίκων της περιοχής.

Αρχικά, τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός Λόγος της ημέρας από τον μαθητή του Δημοτικού Σχολείου, Αναστάσιο Αργύρη.

Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από τους: Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, Ιωάννη Συκιώτη, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου, Νικόλαο Παπαγρηγορίου, Πρόεδρο Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Μαύρο, Πρόεδρο Κοινότητας Άγναντης, Ιωάννη Παπασταμάτη, καθώς επίσης και από εκπροσώπους του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίου Κωνσταντίνου, του Λιμενικού Τμήματος Αγίου Κωνσταντίνου, της Εθνικής Αντίστασης, του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, των αθλητικών συλλόγων Άρης και Πήγασος, του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων, Ερευνητών και Προστατών της Θάλασσας «Ενάλιος Δαφνούντας», του Συλλόγου Γυναικών «Κνημίς», του Μουσικού Ομίλου «Ορφέας», του Πολιτιστικού – Χορευτικού Συλλόγου «Η Αρέθουσα», του Ναυτικού Ομίλου, του Περιβαλλοντικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου «Ο Επικνημίδιος Λοκρός», του Συλλόγου Πολιτισμού και Επικοινωνίας «Μοναδικό» Αγίου Κωνσταντίνου, του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Δαφνούς», της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, της Εθνικής Αντίστασης και του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού και Αγροτικού Συλλόγου.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, με τον εορτασμό να κλείνει με την μαθητική παρέλαση.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness