Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα

Εικόνα sfetsasp
Κυρ, 11/09/2022 - 00:00 έως 23:45

Λαμπρό Συλλείτουργο τελέσθηκε σήμερα, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Καμένων Βούρλων προς τιμήν του Αγίου Εθνοϊερομάρτυρος Χρυσοστόμου, Μητροπολίτου Σμύρνης, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη  Μικρασιατική Καταστροφή.

Του Συλλείτουργου χοροστάτησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολβίας, κ. Επιφάνιος, ο οποίος κατάγεται από τον Δήμο Καμένων Βούρλων και συγκεκριμένα από την Κόμνηνα, και ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, οι Βουλευτές Φθιώτιδας, κ.κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, κ. Ηλίας Κυρμανίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Ευθυμία Αργυροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Λεωνίδας Πενταλιός, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος πιστών.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr