Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

Εικόνα sfetsasp
Τρί, 01/08/2023 - 00:00 έως 23:45

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 με μεγάλη επιτυχία το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, στο παραθαλάσσιο και δροσερό Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο του Δήμου Καμένων Βούρλων..

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, κ. Συμεών, υποδέχονταν στην είσοδο του Κατασκηνωτικού Κέντρου όλους τους επισκέπτες και τους καλωσόριζε, ενώ ο ίδιος προσωπικά επέδωσε τον έπαινο της τοπικής Εκκλησίας στους συμμετέχοντες σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Φεστιβάλ ήταν γεμάτο μουσική, χρώματα, γεύσεις και αρώματα, ενώ πραγματοποιήθηκε και ειδικό μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου συνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλου, για τη ζωή και το έργο του οποίου αναπτύσσονταν διάφορες δράσεις σε όλους τους χώρους του Κατασκηνωτικού Κέντρου, ενώ οι καθηγητές και οι μαθητές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «Γερμανός ο Μελωδός» ερμήνευσαν τραγούδια του μεγάλου αυτού Έλληνα συνθέτη.

Στο 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλεως συμμετείχαν ενεργά φορείς και Σύλλογοι της περιοχής, καθώς και καλλιτέχνες της Φθιώτιδος, εκθέτοντας διάφορα έργα τους.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr