Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Εικόνα site_admin

Share: 

         Μετά την εφαρμογή του Ν. 3852/2010 «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» και την συνένωση των πρώην Δήμων Μώλου,Καμένων Βούρλων,Αγίου Κωνσταντίνου,προέκυψε η ύπαρξη διπλών οικογενειακών μερίδων μέσα στον ίδιο Δήμο ,γεγονός που οφείλεται στην εγγραφή των συζύγων σε διαφορετικούς (πρώην) ΟΤΑ ,οι οποίοι σήμερα αποτελούν δημοτικές ενότητες του ίδιου Δήμου.

      Για το λόγο αυτό καλούνται οι διπλοεγγεγραμμένοι  δημότες – σύζυγοι, να προσέλθουν στο γραφείο δημοτολογίου στην έδρα του Δήμου,εργάσιμες ώρες και μέρες,μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2011 προκειμένου να επιλέξουν,με υπεύθυνη δήλωση,την οικογενειακή μερίδα η οποία θα παραμείνει ενεργή και στην οποία θα μεταφερθούν όλες οι κανονικές εγγραφές.

      Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας η Υπηρεσία θα προβεί στην οίκοθεν συγχώνευση των διπλών οικογενειακών μερίδων σε μία και συγκεκριμένα σε εκείνη του ενός εκ των συζύγων που περιλαμβάνει τις περισσότερες κανονικές εγγραφές.

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon demos_molou.doc25.5 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr