Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

Εικόνα site_admin

Share: 

Τετ, 03/11/2021 - 22:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ανακοινώνεται, ότι στο Δήμο Καμένων Βούρλων, αναλαμβάνουν καθήκοντα αντιδημάρχου, με ετήσια θητεία,  οι κύριοι Αντύπας Αντύπας, Γλυκός Ιωάννης, Δημόπουλος Ιωάννης και Πενταλιός Λεωνίδας, πέραν του κυρίου Παπαγρηγορίου Νικολάου, o οποίος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα.  

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι αρμοδιότητες εκάστου αυτών.

Εύχομαι στους νέους αντιδημάρχους, καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και καλή δύναμη στη διαχείριση των υποθέσεων του Δήμου, οι οποίες θα τους ανατεθούν.

Οφείλω συγχρόνως να ευχαριστήσω από καρδιάς,  τους απερχόμενους αντιδημάρχους κυρίους Κωνσταντίνο Σκεπαρνάκο και Δημήτριο Κριτσόβα, για την άοκνη τέλεση των καθηκόντων τους μέχρι σήμερα, την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των δημοτών μας και την ανάγκη επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων. Θεωρώ βέβαιο,  ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στις δημοτικές υποθέσεις και ότι θα ανταποκριθούν επάξια, σε όποια καθήκοντα και από οποιοδήποτε πόστο τους ανατεθεί στο μέλλον.

Τέλος ευχαριστώ το κύριο Δημήτριο Παπαναγιώτου, για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, κατά το χρόνο της θητείας του,  ως αντιδημάρχου.

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Συκιώτης

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness