Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εικόνα site_admin

Share: 

Η Ενορία Μώλου, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μώλου και ο Σύλλογος Γυναικών Μώλου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Εκκλησιαστική Υμνογραφία», που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μώλο, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19.00.

Στις ενότητες της υμνογραφίας συμμετέχουν:

Ανδρέας Ιωακείμ, Γεωργία Πισλή, Γιώτα Χρυσικού, Γιώτα Μελισσόβα, πατήρ Κωνσταντίνος, Μαρίνα Καφαντάρη, Χάιδω Παπαγεωργίου, Ελένη Πισλή, Αργυρώ Τσιριγκούλη, Ανδρέας Βαρυπάτης.

Ύμνοι, τραγούδια και κάλαντα από:

Α. Εκκλησιαστική Χορωδία Χαλκίδας                                                                                                                                                 υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Χάνιου

Β. Χορωδία Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητρόπολης  Φθιώτιδας «Γερμανός ο μελωδός»                                                                                            υπό την διεύθυνση του χοράρχη Ανδρέα Ιωακείμ.

Γ. ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΩΝ                                                                           υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Μπαλή.

Συμμετέχουν : Βούλα Ιωακείμ, Ξανθή Τσαπάρα.

Απαγγέλλει η φιλόλογος Μαίρη Μοχωρίδου

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο prosklisi.docx11.77 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness