Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Εικόνα sfetsasp
Δευ, 31/07/2023 - 00:00 έως 23:45

Ανοικτή πρόσκληση στους εκπροσώπους αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων απευθύνει ο  Δήμος Καμένων Βούρλων, ενόψει της συγκρότησης Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, ως συμβουλευτικό όργανο του Δήμου, για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στην τοπική κοινωνία, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 79 του Ν.4555/18.

Οι αναγνωρισμένοι φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Καμένων Βούρλων καλούνται να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής, αναγράφοντας σε αυτή τα πλήρη στοιχεία του εκπροσώπου του συλλόγου, καθώς και του αναπληρωτή του, μέχρι την  Παρασκευή   11 Αυγούστου 2023.

Σε περίπτωση που ελλείπουν οι φορείς στο επίπεδο του Δήμου, καλούνται οι αναγνωρισμένοι φορείς που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ σε περίπτωση που ελλείπουν τέτοιοι φορείς στην οικεία Περιφέρεια, καλείται η αντιπροσωπευτικότερη δευτεροβάθμια ή ομοσπονδιακού χαρακτήρα οργάνωση συλλογικής εκπροσώπησης που δραστηριοποιείται σε εθνικό επίπεδο κατά το καταστατικό της.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής γίνεται στο Δημοτικό Κατάστημα (Γραφείο Πρωτοκόλλου) ή ηλεκτρονικά στο email: info@mwlos.gr

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο καταστατικού του Συλλόγου.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr