Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Συμμετοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθλητικής Κοινότητας με τη συμμετοχή των Δήμων & των Περιφερειών

Εικόνα site_admin

Share: 

Πέμ, 23/05/2024 - 12:45

Σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, πραγματοποιήθηκε η «1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθλητικής Κοινότητας με τη συμμετοχή των Δήμων & των Περιφερειών»

Στόχοι της Συνδιάσκεψης ήταν:

- Η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων αναφορικά με τον οδικό χάρτη των ενεργειών, των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων «Άθλησης για Όλους»

- Ο επανακαθορισμός του στρατηγικού σχεδιασμού με έμφαση στις στρατηγικές και στις μεθόδους υλοποίησης για τη «Δια Βίου Άθληση» με τη μεγιστοποίηση της συμμετοχής και της στοχευμένης ποιοτικής παροχής υπηρεσιών.

- Η ολιστική αναβάθμιση της μορφής και του περιεχομένου των υλοποιούμενων προγραμμάτων, με τη δημιουργία υβριδικών - καινοτόμων προγραμμάτων και εκδηλώσεων, προσαρμοσμένων στα σύγχρονα διεθνή δεδομένα και στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και των διαφορετικών κοινωνικών ομάδων.

- Ο τεκμηριωμένος διοικητικός, οικονομικός και ποιοτικός έλεγχος, με τη θέσπιση κλιμακίων ελέγχου και αξιολόγησης.

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων προσηλωμένος στην αρχή «Συμμετέχουμε στην εξέλιξη – δεν την ακολουθούμε», συμμετείχε στην συνδιάσκεψη εκπροσωπούμενος από τον Δήμαρχο κ. Ηλία Γ. Κυρμανίδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Πασχάλη Κοντογιαννίδη.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness