Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση

Εικόνα site_admin

Share: 

Τρί, 21/05/2024 - 11:45

Την Δευτέρα 20.05.2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Νίκου Παπαθανάση στο Δήμο Καμένων Βούρλων. Τον αναπληρωτή υπουργό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Γ. Κυρμανίδης για να συζητήσουν θέματα τα οποία περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιό του και τα οποία αφορούν άμεσα το Δήμο.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Γ. Κυρμανίδης δήλωσε: "Σήμερα είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο Δήμο μας τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση. Κυριολεκτικά τον "κλειδοκράτορα" των πιό σηματντικών χρηματοδοτικών εργαλείων σε ό,τι αφοράστις Δημόσιες Επενδύσεις. Συζυτήσαμε για όλο το φάσμα των μεγάλων υποδομών, που έχει ανάγκη ο τόπος μας, αλλά και για τις δύο μεγάλες τουριστικές επενδύσει, που βρίσκονται σε εξέλιξη. "Οι καιροί δεν περιμένουν" γι' αυτό τρέχουμε, ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά! Μόνο έτσι θα πάμε το Δήμο μας Ξανά Ψηλά!

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness