Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Σύσκεψη εργασίας για το έργο: «Ισόπεδος Κόμβος ανατολικής εισόδου Καμένων Βούρλων»

Εικόνα site_admin
Παρ, 31/05/2024 - 22:30

 

Σήμερα φιλοξενήσαμε κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Τμήματος Κατασκευής Έργων της ΕΥΔΕ/ΚΣΣΥ κ. Μάριο Παπαθεοδώρου. Στη σύσκεψη που ακολούθησε με τη συμμετοχή του Δημάρχου  Καμένων Βούρλων κ. Ηλία Γ. Κυρμανίδη, του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Γκολφομήτσου και εκπροσώπων του μελετητικού γραφείου και της αναδόχου εταιρίας «Αφοι Παπαϊωάννου ΑΤΕΒΕ ΙΝΤΕΡΚΑΤ» ενημερωθήκαμε αναλυτικά και σε βάθος επί της Οριστικής Μελέτης Εφαρμογής του Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου της ανατολικής εισόδου Καμένων Βούρλων. Αποτελεί τμήμα του συνολικού έργου «Ανακατασκευή της παραλιακής οδού Αγ. Κωνσταντίνου και του Ισόπεδου Κόμβου της ανατολικής εισόδου Καμένων Βούρλων» με συμβατικό προϋπολογισμό 10.734.511,81 €.
Παράλληλα συζητήσαμε την κυκλοφοριακή μελέτη, που θα ρυθμίζει την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων όλο το χρονικό διάστημα εκτέλεσης του έργου, που αναμένεται να ξεκινήσει το 2ο 15νθήμερο του Ιουνίου.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr