Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ξεκινάμε από τώρα τις προετοιμασίες για το ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS 2024

Εικόνα site_admin
Τρί, 11/06/2024 - 21:15

 

Ογδόντα επτά ημέρες έμειναν για την εκκίνηση του “EKO Rally Acropolis 2024”
Κι αν σας φαίνονται πολλές, για εμάς δεν είναι. Διότι φέτος έχουμε να κάνουμε αρκετά!
Το φετινό «Ράλλυ των Θεών» αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι βαθμολογημένο και θα αποτελέσει το 10ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA.
Θα διεξαχθεί από τις 5 μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά δεν θα ξεκινήσει από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, αλλά από τη Λαμία.
Ο Δήμος Καμένων Βούρλων θα συνφιλοξενήσει (Με τους Δήμους Λαμιέων και Αμφίκλειας - Ελάτειας αντίστοιχα) δύο Ειδικές Διαδρομές.
Στις 7 Σεπτεμβρίου την «Ελευθεροχώρι - Μενδενίτσα» και στις 8 την «Ρεγκίνι - Ελάτεια»
Σήμερα ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων κος Ηλίας Κυρμανίδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΚ Μενδενίτσας κο Νίκο Αντερριώτη υποδέχθηκαν την Αλυτάρχη του Ράλλυ κα Ανίτα Πασαλή και έκαναν επιτόπια θεώρηση στο χώρο τερματισμού.
Συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν όλες οι προπαρασκευαστικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν και τέθηκαν τα αντίστοιχα χρονοδιαγράμματα. Ο τερματισμός στη Μενδενίτσα θα έχει επιπλέον ενδιαφέρον, καθώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί ζωντανά σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr