Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Διακοπές ρεύματος στον Μώλο αύριο (5/10)

Εικόνα sfetsasp

Share: 

Τετ, 04/10/2023 - 00:00 έως 23:45

Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν στον Μώλο την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις γραμμές μέσης και χαμηλής τάσης από συνεργεία του ΑΔΜΗΕ.

Οι διακοπές αφορούν στις εξής περιοχές: Στον Μώλο, από το φαρμακείο Πισλή, όλος ο δρόμος της λαϊκής πίσω από την εκκλησία, καθώς και αριστερά και δεξιά του δρόμου της λαϊκής. Επίσης μένει εκτός ο δρόμος που βγάζει στη Σκάρφεια από τις 13:00 έως τις 15:00.

Επίσης στον Μώλο, από ειρηνοδικείο μέχρι την είσοδο του Μώλου προς Καμένα Βούρλα, αριστερά και δεξιά επί αυτού, καθώς και Ξυλουργείο «Κριαρά» και αλουμίνια «Παπαϊωάννου» από τις 8:00 έως τις 14:00.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες, να γίνει μικρή υπέρβαση.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr