Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Χρηματοδότηση ύψους 170.000,00€ για την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου

Εικόνα site_admin

Share: 

Τρί, 31/07/2018 - 19:00 έως Τετ, 01/08/2018 - 18:45

Την έγκριση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο υπουργό κ.Πάνο Σκουρλέτη έλαβε ο Δήμος Καμένων Βούρλων για τη Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Κωνσταντίνου, προϋπολογισμού εκατόν εβδομήντα χιλιάδων Ευρώ (170.000,00€).

Η χρηματοδότηση γίνεται μέσω της επιχορήγησης των ΟΤΑ όσον αφορά την «Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας».

Το πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης του Αγίου Κωνσταντίνου αφορά την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνες και αφετέρου την κατασκευή των συνδέσεων παροχής ύδρευσης στο μόλις πρόσφατα αντικατεστημένο εσωτερικό δίκτυο.

Τελικά η συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που αφορούσε το 4ο θέμα «Αποδοχή χρηµατοδοτήσεων, αναµόρφωση και τροποποίηση του προϋπολογισµού, του ετήσιου σχεδίου δράσης έτους 2018 και του τεχνικού προγράµµατος οικονοµικού έτους 2018», ήταν μία ευκαιρία να αποδειχθεί ποιοι έρχονται καλοπροαίρετοι με προτάσεις.

Εμείς γνωρίζαμε εκ των προτέρων ποιες ενέργειες έπρεπε να γίνουν. Όπως είχαμε δεσμευτεί μιλάμε με έργα αντικρούοντας τις ανυπόστατες κατηγορίες.

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο hrimatodotisi_ag.konstantinoy_ydreysi.docx25.73 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr

randomness