Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2016

Εικόνα site_admin

Share: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2016

(ΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 1995)

ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΔΑ)

 

         Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα σήμερα στρατολογική νομοθεσία,οι στρατεύσιμοι γεννημένοι το έτος 1995 (κλάσεως 2016) που διαμένουν στο Δήμο μας  και ανεξάρτητα από τον τόπο εγγραφής τους στα μητρώα αρρένων,υποχρεούνται να καταθέσουν στα αρμόδια Στρατολογικά Γραφεία  ή στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δελτίο Απογραφής  εντός των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2013.

      Για την συμπλήρωση του Δελτίου απογραφής οι στρατεύσιμοι υποχρεούνται να προσκομίσουν απαραιτήτως κατά την παρουσίασή τους,φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας ή πιστοποιητικό γέννησης και να γνωρίζουν την ομάδα αίματος τους .Επίσης όσοι πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας υποβάλλουν με την συμπλήρωση του Δελτίου απογράφης και ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση στην οποία περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

       Επισημαίνεται ότι, εκ νόμου προβλέπονται συγκεκριμένες συνέπειες σε περίπτωση εκπρόθεσμης κατάθεσης του Δελτίου Απογραφής ή δήλωσης ψευδών στοιχείων.

      Υπόψη ότι,προς διευκόλυνση  των ενδιαφερομένων η ημερομηνία κατάθεσης του δελτίου απογραφής για τον Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου είναι η 13/2/2013,σύμφωνα με τον αναλυτικό πρόγραμμα της Στρατολογικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας.

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο prosklisi_strateysimon_klasis_2015.docx16.45 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr