Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Εικόνα site_admin

Share: 

Τρί, 05/07/2022 - 21:45

Με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννη Τσακίρη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καμένων Βούρλων, κ. Λεωνίδας Πενταλιός, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, στο γραφείο του Υφυπουργού στην Αθήνα, όπου πιστοποιήθηκε η εξέλιξη σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο.
- Άμεσα κατατίθεται η μελέτη στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού Καμένων Βούρλων με καινούριο αποδέκτη, προϋπολογισμού 9.000.000 ευρώ.
- Προχωρά το έργο των ιδιωτικών συνδέσεων του Βιολογικού Καθαρισμού Δ.Ε. Μώλου, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ. Έχει ήδη κατατεθεί η μελέτη και άμεσα αναμένεται η χρηματοδότηση και η δημοπράτησή του τον επικείμενο Οκτώβριο.
- Κατατίθενται η μελέτη και αναμένεται η χρηματοδότηση για την Ιαματική Πηγή Δημαρχείου Καμένων Βούρλων, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.
<< Ευχαριστώ τον Υφυπουργό κ. Τσακίρη για την άμεση ανταπόκρισή του στα καίρια ζητήματα του Δήμου>>, ανέφερε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η γειτνίαση με τα σημαντικά κέντρα ιαματικού τουρισμού λουτρά εκατέρωθεν, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας από τις αμφιθεατρικές θέσεις των ορεινών οικισμών αλλά και η ....

Επικοινωνία

Δήμος Καμένων Βούρλων (Δημοτικές Ενότητες Μώλου, Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου).

Τηλέφωνο: 22353 50000Τ.Κ.: 35008Email: info@mwlos.gr